середу, 18 листопада 2009 р.

Кілька слів від David Brewer перед поверненням до Лондону


На нашому medianextівському блозі Девід залишив кілька слів для усіх учасників його лекцій:

Thanks to all those who gave up their evening to attend my presentation tonight. And thanks, too, for the excellent questions. the Medianext programme has brought together a fantastic bunch of highly-skilled bloggers/journalist and you are building something precious. I admire your committment to editorial values and freedom of expression and your desire to learn and develop. Looking forward to working with you again in the near future.


regards to all


David

Якщо Вам потрібно перекласти на українську, скористайтеся простим інструментом Гугл Транслейт - http://translate.google.com/#en|uk|

David Brewer в мережі- Twitter: @helpingmedia, Cайт - http://www.mediahelpingmedia.org/

Презентація лекції David Brewer прочитаної в Києві 16 і 17 листопада

Охочих відвідати лекцію було набагато більше аніж ми планували. Відповідно, Інтерньюз-Україна організував 2 лекції. Усіх учасників, й тих, кого ми не змогли запросити, запрошуємо переглянути презентацію:

середу, 11 листопада 2009 р.

Що буде на лекції David Brewer в понеділок?

Lecture is about the changing audience behaviour and how it forces mainstream media to move towards a 'participate in' model, embrace social networking, and think differently about how they gather and disseminate news.

How websites need to change and how management need to think in terms of build content factories that deliver content to whatever device the user turns to in order to access information.

Реєстрацію на лекцію David Brewer відкрито!

Еволюція медійної сфери: як змінюється аудиторія?
відрита лекція (деталі лекції - наступний пост)

КОЛИ? понеділок 16 листопада, о 18.45
реєстрація: з 18.15 по 18.45
ДЕ? готель Рів'єра, вул. Сагайдачного 15. м.Поштова Площа

Dress-code: повсякденний, casual. Синхронний переклад з англійської

Увага! Кількість місць обмежена. УЧАСТЬ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ!

У п'ятницю 13 листопада ми підтвердимо участь першим зареєстрованим учасникам, у понеділок - решті.

Девід Брюер (David Brewer) запустив онлайн-проекти BBC, CNN та Al-Jazeera


Девід Брюер є одним з найвідоміших британських експертів у сфері медіа. Має значний досвід як журналіста так і менеджера в медіа-бізнесі від газет і телебачення й до онлайн-ресурсів.

Девід був саме тим ключовим менеджером (launch managing editor) у корпорації BBC, що запустив в 1997 році сайт BBC News Online. Пізніше його запросили на посаду головного редактора (managing editor) для запуску CNN.com Europe, Middle East and Africa and CNNArabic.com.

Він був ключовим консультантом у запуску Al Jazeera English в 2006 і продовжує працювати з Al Jazeera English як консультант з нових медіа

Девід сфокусувався на консультуванні з розвитку медіа з 2002 року і його клієнти – це ключові світові медіа-корпорації.

Також Девід заснував ресурс Media Helping Media для підтримки медіа в тих країнах, де є виклики для свободи слова. Більше про Девіда на його профілі в LinkedIn. Девід Брюер заснував і керує компанією Media Ideas International Ltd

Нова гостьова лекція від MediaNext!

16 листопада, понеділок проект MediaNext, Інтерньюз-Україна та Європейський центр журналістики раді будуть вітати українських журналістів, редакторів і медіа-активістів на новій гостьовій лекції від Девіда Брюера (David Brewer)

реєстрації і деталі наступними постами

like