вівторок, 20 жовтня 2009 р.

Уточнена назва лекції

Piet Bakker надіслав скореговану назву гостьової лекції, яка, ми сподіваємося, буде ще більш дотична до потреб українських журналістів:

Journalism and cross media developments in an Eastern European context
або українською:
Журналістика і розвиток інтегрованих медіа (сross media) в східно-європейському контексті

Сьогодні ми відсилаємо останні підтвердження учасникам.
Певну кількість учасників з огляду на обмежену кількість місць, ми не змогли запросити

середу, 14 жовтня 2009 р.

Новини реєстрації

Станом на 16.00 середи вже 70 чоловік зареєструвалося на гостьову лекцію П'єта Беккера. Реєстрація триває до п'ятниці 3 pm. До 6 pm п'ятниці ми дамо відповідь першій групі відібраних учасників. В вівторок - другій.

Оскільки кількість місць обмежена, ми не зможемо запросити усіх. Кого ми відбиратимемо? 1) професійних журналістів, 2) учасників нашого проекту MediaNext, 3) медіа-фахівців з зацікавленнями в нові медіа

Увага! Частина охочих відвідати лекцію неуважно заповнили реєстраційну форму. В полі контактні дані дехто залишив тільки мобільний телефон, без e-mail. Ми не зможемо відповісти на такі реєстрації. Будь-ласка, заповніть форму ще раз, вказавши свій e-mail. Спасибі!

вівторок, 13 жовтня 2009 р.

Відкрито реєстрацію на гостьову лекцію П'єта Беккера (Piet Bakker) 22 жовтня!

Зміни в традиційних і онлайн ЗМІ для медіа-індустрії. Конвергентність медіа з європейської перспективи

КОЛИ? четвер 22 жовтня, о 18.30
ДЕ? готель Прем'єр-Палац, вул. Пушкінська 5-7/29
Dress-code: повсякденний, casual

Перепрошуємо, що участь безкоштовна:) Такі лекції вартують грошей. Наразі MediaNext може це дозволити. Синхронний переклад з англійської

Увага! Кількість місць обмежена. УЧАСТЬ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ!

Для реєстрації, будь-ласка, заповніть форму і натисніть Submit
У п'ятницю 16 жовтня ми підтвердимо участь першим зареєстрованим учасникам!
У вівторок 20 жовтня за наявності місць - решті учасників

понеділок, 12 жовтня 2009 р.

П'єт Беккер (Piet Bakker) вперше приїздить в Україну


П'єт Беккер є одним з найвідоміших у Європі і світі фахівців зі стратегії розвитку медіа. Працював як журналіст у газетах, журналах та радіо, викладав у Школі журналістики Утрехта (Нідерланди). Організовує cтратегічні сесії для видавців газет, дає відкриті лекції і працює консультантом щодо інновацій в друкованій пресі. Нині пан Беккер є професором в Школі журналістики Університету Утрехта та доцентом факультету комунікацій в Університеті Амстердама.

П'єт Беккер публікував статті та книжки щодо історії медіа, журналістських навичок, інтернету, голандських медіа, міжнародної інформації, розслідувальної журналістики та безкоштовних газет. Є керівником проекту Newspaper Innovations.

В Україну пан Беккер приїздить на запрошення Інтерньюз-Україна і проекту MediaNext: Розвиток нових медіа в Україні з лекцією "Зміни в традиційних і онлайн ЗМІ для медіа-індустрії. Конверѓентність медіа з європейської перспективи" (попередня назва)

like